Adalet ve Gençlik Spor Kulübü Protokol İmzaladı

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü ile Türk Kızılay’ı arasında imzalanan protokolle Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Kayak Evi’nin 6 odası kulübe devredildi.

Adalet ve Gençlik Spor Kulübü Protokol İmzaladı
Türk Kızılay’ında gerçekleştirilen imza törenine Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ile Kızılay Bölge Başkanı Mithat Turgutcan katıldı.

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Faruk Şenpolat, Genel Sekreter Gencay Edeş ve Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Bingöl’ün de hazır bulunduğu törende Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Apaçık, söz konusu jestinden ötürü Turgutcan’a teşekkür etti. Samimi geçen ziyaretin sonunda protokol metni imzalandı. Kızılay Bölge Başkanı Mithat Turgutcan, kış sporlarına yeni bir dinamizm katan Adaletspor’a başarılar dileyerek, kulübün kentte bir marka olacağını belirtti.

Turgutcan, “Kısa zamanda hızlı bir süreç yaşayan Adaletspor güzel bir gelişme kaydederek yoluna emin adımlarla ilerliyor. Başta Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ve kulübün fedakar yöneticilerine başarılar diliyorum. Bizim yaptığımız jest kış sporlarının daha iyi bir noktaya gelmesi içindir” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Şenpolat’da, desteklerinden ötürü Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ile Türk Kızılay’ı Bölge Başkanı Mithat Turgutcan’a teşekkür etti
Kaynak: İHA