Fethiye’de Yeni Bir Turisttik Hamam Hizmete Açıldı

Fethiye’de uzun yıllardan buyana hamam işletmeciliği yapan Kemal Özcan tarafından açılan Colosseum Şenay Hamam, dolgu sahasındaki yerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Fethiye’de Yeni Bir Turisttik Hamam Hizmete Açıldı
Fethiye’de yaklaşık olarak 7 yıldan buyana hamam işletmeciliği yapan Kemal Özcan ve eşi Şenay Özcan tarafından açılan Colosseum Şenay Hamam, sade bir törenle hizmete başladı.

Dolgu Sahasında Esnaf Hastanesi’nin eski binasının karşısında hizmete açılan Colosseum Şenay Hamam’ın açılışına Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Colosseum Şenay Hamam’ın açılış kurdelelisini ise işletme sahibi Kemal Özcan, eşi Şenay Özcan ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir birlikte kestiler.

İşletme sahibi Kemal Özcan “Fethiye’de 7 yıldan buyana hamam işletmeciliği yapmaktayım. Bugün hizmete açtığımız bu işletmemizde manikür-pedikür, sauna, masaj, köpük ve kese hizmetimizin hanında her hafta salı ve cumartesi günleri de bayanlara özel olarak Bayanlar günü düzenlemekteyiz. Tüm Fethiye halkını Colosseum Şenay Hamamı’na bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA