Başkan Yıldırım Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Rusya'nın St. Petersburg kentinden yapılan Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda dereceye giren Kayserili sporcuları ödüllendirdi.

Şampiyonada 54 kiloda dünya ikincisi olan Selim Yıldırım, 60 kiloda dünya üçüncüsü olan Eren Ali Aydın ve 81 kiloda dünya üçüncüsü olan Turgut Kocakaya, milli takım antrenörü Göksel Cingöz ve Muay Thai Kayseri İl Temsilcisi Halil Demir, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Şampiyonluğu finalde kıl payı kaçırdığını belirten Selim Yıldırım, bu yıl daha iyi hazırlanarak gelecek sene şampiyon olacağını söyledi.

Eren Ali Aydın ise, zorlu yarışlardan sonra yarı finalde elendiğini belirterek, gelecek yıl şampiyonluk sözü verdi.

Turgut Kocakaya da burnundaki sakatlık nedeniyle maçı bırakmaz zorunda kaldığını ifade ederek, ''Daha iyi yerlere çıkmak için çalışacağız'' dedi.

Milli takım antrenörü Göksel Cingöz ise, büyük erkeklerde Kayseri tarihinde ilk kez final oynama başarısını gösterdiklerini söyledi.

Cingöz, ''Bundan sonraki hedefimiz dünya şampiyonları yetiştirmek. Sporcularımız da buna layık'' diye konuştu.

Muay Thai Kayseri İl Temsilcisi Halil Demir, Kayseri´ye 3 madalya ile dönen sporcuları kutladı.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ise, ferdi sporlara her zaman destek verdiklerini belirterek, sporcuları altınla ödüllendirdi.

Başkan Yıldırım, şunları kaydetti:

''Ferdi sporlara destek çok önemli. Bu noktada şehrimizde güzel gelişmeler yaşanıyor. Bizler 5 yıldan beri muay thaiye destek veriyoruz. Ferdi sporların çocuklara verdiği özgüven, özel hayatlarına sağladığı katkı, beni mutlu ediyor. Çocuklarımıza ağabeylik yapmak, toplumda güzel şekilde örnek yetiştirmek takdire yaşan. Şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için teşekkür ederim.''

Muhabir: Orhan Canbulatel

Yayıncı: İsmail İçer
Kaynak: AA