Vali Mahmut Demirtaş’tan Adıyaman Üniversitesi'ne Ziyaret

Adıyaman Üniversitesini ziyaret eden Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, üniversitenin gelişimi hakkında Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’den bilgi aldı.

Vali Mahmut Demirtaş’tan Adıyaman Üniversitesi'ne Ziyaret
Üniversiteyi ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ile görüştü. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, üniversitenin gelişimi, öğrenci ile akademik ve idari personel sayıları, akademik ve idari birimlerin sayısı ve durumu, üniversitenin hedefleri, sorunları, Adıyaman ili için gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve ekonomik içerikli etkinlikler ve projeler hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, sunumunda, Adıyaman Üniversitesinin ilin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kalkınması, gelişmesi için ciddi sorumluluğu bulunduğunu, bu sorumluluğunu yerine getirmek amacıyla, üniversite olarak eğitim alanında yapılacak çalışmaların yanında öğretim üyelerinin bilimsel çalışmalarıyla da ilin kalkınması için üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirme kararlılığında olduğunu aktardı .
Kaynak: İHA