Etkinlik Kapsamında ''altın Vana'' ve ''altın Voltaj'' Ödülleri Verildi

3. Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında ''Altın Vana'' ve ''Altın Voltaj'' ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Flamingo Ziyafet ve Balo Salonu'ndaki etkinliğin ev sahipliğini yapan Gas&Power Yayın Grubu Başkanı Sertaç Komşuoğlu, organizasyonu Kayseri'de düzenlemekten mutlu olduklarını söyledi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinliği, önümüzdeki yıl da Ankara ve İstanbul yerine bir Anadolu şehrinde düzenlemeyi planladıklarını dile getiren Komşuoğlu, ''Etkinliğimiz için dört piyasa tek zirve dedik. Bu zirve sayesinde sektörün sorunları bir kez daha dile getirildi.

Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız olmak üzere etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Hasan Köktaş, Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı ve Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu'ya sektöre hizmetlerinde dolayı teşekkür plaketi verildi.

''Altın Voltaj Ödülleri''ne Enerjisa, Tüpraş, Çalık YEDAŞ AŞ, İsken Enerji ve 2M Enerji hak kazanırken, ''Altın Vana Ödülleri'' EWE Enerji, Shell Türkiye, Kayserigaz, Aygaz, Akpet Gaz, İGDAŞ, İpragaz, Bursagaz, Başkentgaz, İzmirgaz, UGETAM, Gedik Holding ve PGM Gözetim'in oldu.

Ödül törenine Kayseri Valisi Şerif Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Muhabir: Özcan Yıldırım

Yayıncı: Erdem Gültekin
Kaynak: AA