18 Gündür Kayıp Şahsın Cesedi Bulundu

Konya’da 18 gün önce evinden işe diye çıkan 32 yaşındaki Mustafa Yıldırım’ın boş bir arazide ağaç altında cesedi bulundu.

18 Gündür Kayıp Şahsın Cesedi Bulundu
Şahsın yanında tarım ilacı çıkması intihar etmiş olabileceği düşünülürken, kesin sonucun otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet eden 32 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Mustafa Yıldırım 24 Eylül sabahı işe gidiyorum diyerek evden ayrıldı. O gün işe gitmediği ortaya çıkan Yıldırım’ın ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Yıldırım’ın bulunması için aralıksız çalışmalara başladı.

Yıldırım’ın, 18 gün süren çalışma da kayıp olduğu gün İstanbul yolundan motosikletine yakıt aldığı belirlendi. Yıldırım’ın çalıştığı Alaaddin Keykubat kampüsünde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Çamaşırhanesindeki arkadaşlarıyla ve yakınlarıyla görüşen polis, kayıp şahsın evden çıktığı gün hiç görünmediğini öğrendi.

Polis, Yıldırım’ın iş yerinin arka kısmında bulunan Ardıçlı Mahallesinde ağaçlar ve boş arazide arama yaptı. Yapılan arama sırasında dere yatağı yanında Yıldırım’ın motosikletini bulan polis, 20 metre ileride bir ağacın altında ise şahsın cesedine ulaştı. Cesedin yanında tarım ilacı bulan polis olay çevresinde inceleme yaptı. Kayıp olduğu gün öldüğü tahmin edilen şahsın cesedi otopsi için Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı İntihar ettiği tahmin edilen Yıldırım’ın, kesin ölümü otopsiden sonra belli olacak .
Kaynak: İHA