Tarihi Kındıra Yolu Yeniden Asfaltlandı

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı tarihi Kındıra Yolu’nun ağır tonajlı araçlar ve iklim şartları nedeniyle bozulan asfaltını ve alt yapısını yeniledi.

Tarihi Kındıra Yolu Yeniden Asfaltlandı
Kepez’in kuzeyindeki Duacı, Odabaşı, Kirişçiler köyleri ve Başköy Mahallesi’nin şehir merkezi ile olan ulaşımını kısaltması bakımından önemli olan yol, geçtiğimiz yıl hizmete açılmıştı. Varsak bölgesindeki Bülent Alkan Caddesi ile Odabaşı Köyü Yolu’nu birbirine bağlayan Yasak olmasına rağmen ağır tonajlı araçların kullanımı ve kış şartları nedeniyle alt yapısı bozulan 5 kilometre uzunluğundaki yolun asfaltının yenilenme çalışmasının başlatıldığı bildirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolun, Bülent Alkan Caddesi ile Odabaşı Köyü yolu’nu birbirine bağlayan 5 kilometrelik kısmını soğuk asfaltla kaplarken, yolun Antalya Bulvarı ile Varsak bölgesi arasında ulaşım imkanını da sağladığı kaydedildi.

Kepez Belediyesi’nin daha önce Duacı Köyü'nün şehir merkezi ile ulaşımını kısaltan 2,5 kilometrelik yolu hizmete açtığı, Fen İşleri Müdürlüğü bugüne kadar Çamlıca'da 3 bin 400, Gaziler'de bin 725 m, Duacı’da 2 bin, Kızıllı'da bin 300, Kirişçiler'debin 500,Odabaşı'nda 2 bin 30 metre asfalt hizmeti yaptığı ifade edildi .
Kaynak: İHA