Salihli TSO Üyelerine Hastane İndirimi

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Salihli Özel Can Hastanesi arasında imzalanan protokole göre, oda üyeleri hastanenin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacak.

Salihli TSO Üyelerine Hastane İndirimi
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Can Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden indirimli ve ayrıcalıkla istifade edecek. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbaş ile Özel Salihli Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muzaffer Keskiner, üyelere sağlanacak indirimli ve ayrıcalıklı hizmet konusunda protokol imzaladı. Salihli’nin sağlık alanında bir merkez haline geldiğini ve bunun ilçe ekonomisine olumlu yansımaları olduğunu belirten Salihli TSO Başkanı Ahmet Özbaş, bu sektördeki gelişmeleri umut verici bulduğunu kaydetti.

Özel Salihli Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Keskiner de, Salihli’deki sosyal projelerde yer almak istediklerini ve işadamlarının mesleki örgütü Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak çalışma yaparak sinerji yaratmayı önemsediklerini kaydetti.

İmzalanan protokole göre, sosyal güvencesi SGK olan Salihli TSO üyeleri ve bakmakla yükümlü oldukları kişiler, yürürlükte bulunan mevzuat hükümlerinde yer alan orana uygun olarak, hastaneden alacakları hizmetler karşılığında, hastalardan alınan ilave ücreti yüzde 25 indirimli ödeyecek. Salihli TSO üye kimlik belgesi ve TC numarası ile başvuran hastalar, beklemeden, yardımcı personel eşliğinde hizmet alacak. Protokole göre, Sağlık Uygulama Tebliği’nde yer almayan bakım, tetkik, tedavi ve operasyonlar için hastanenin özel fiyatları üzerinden yüzde 25 indirim yapılacak .
Kaynak: İHA