Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

görüntülü)AKHİSAR - 10.

01.2012 - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor`un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarın Kayserispor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig`de ilk dönemi hedefledikleri yerde bitirdiklerini ve Antalya`da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Antalya kampının son gününde Kasımpaşa ile oynadıkları hazırlık maçını 1-0 kazandıklarını hatırlatan Hamzaoğlu, ``Bizim için galibiyetten daha önemli olan, sahada oynanan futboldu. Oyundan son derece memnunum. Şimdilik her şey iyi gidiyor. İkinci yarıya da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz`` dedi.

Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası`nda yarın Kayserispor ile karşı karşıya geleceklerini ifade ederek, ``Kupa maçı bizim için çok önemli, çok ciddi bir sınav olacak. Rakibimiz, Süper Lig`in iyi takımlarından. Kazanmayı çok arzu ediyoruz`` diye konuştu.

Takımdaki oyuncuların sağlık durumları hakkında da bilgi veren Hamzaoğlu, Mustafa Aşan`ın takımla çalışmalara başladığını, hafif sakatlıkları bulunan Sertan, Emrah Eren ve Kürşat`ın takımla çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

(KM-SY-BAH-MTE)
Kaynak: AA