Kaymakamlık Vatandaşa Etkin Hizmet Vermek İçin Dilek Kutusu Açtı

Antalya Manavgat Kaymakamlığı, vatandaşa daha etkin hizmet vermek için görüş ve öneri kutusu açtı.

Kaymakamlık Vatandaşa Etkin Hizmet Vermek İçin Dilek Kutusu Açtı
Kaymakamlığa gelen vatandaşlar, yerleşik yabancılar ve turistler görüş, öneri, dilek ve her türlü sorunlarını Türkçe ve İngilizce olarak yazıp kutuya atabilecek.
Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, yaptığı açıklamada görüş ve öneri kutusuna biriken görüş ve önerileri çoğunluk oranına göre haftalık ve aylık değerlendirmeye alacaklarını söyledi.
Bulgurlu, kutu önüne 2 dilde doldurulmak üzere anket formu bıraktıklarını kaydetti. Hayata geçirdikleri uygulama ile kaymakamlığa gelen insanlara doğru, zamanında, vakit kaybı olmadan ve eksiksiz hizmet verebilme olduğunun altını çizen Bulgurlu, kutuya bırakılan her öneri ve görüşü dikkate alacaklarını belirtti.

Bulgurlu, "Amacımız halkımıza daha etkin ve hızlı hizmet vermek. Görüş ve önerileri aylık değerlendirmeye tabi tutacağız. Kutu önünü bıraktığımız anket formunda da danışma personelinin davranışları, bina içindeki yönlendirme bilgileri, başvurulacak birime ulaşma kolaylığı, kurumun genel olarak fiziksel görüşünü, bilgilendirme ve personelin tutumu, verilen hizmetin doğru ve eksiksiz olması ve hizmet verilmediyse nedenleri hakkında bilgilendirme sorularının bulunuyor." dedi.