Tarihi Eserlerin Yerinde Tanıtımı İçin Sart'a Müze Yapılacak

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa’nın Salihli ilçesi Sart beldesinin turizm alanında hak ettiği yere gelmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çalışma başlattığını açıkladı.



Milletvekili Yurttaş , Sart Belediyesi`nin organize ettiği toplantıda partililerle bir araya geldi . Belediye Düğün ve Konferans Salonu`nda gerçekleştirilen toplantıda Sart Belediye Başkanı Ali Güngör , belediyenin 2011 yılı yatırım programı kapsamında yaptığı hizmetleri sinevizyon gösterimi ile anlattı . Yurttaş burada yaptığı konuşmada , Sart beldesinin müzeyi hak ettiğini , tarihi eserlerin yerinde tanıtımının yapılması için mutlaka müze yapılacağını bildirdi . Yurttaş , bölge milletvekilleri olarak bu konuda bakanlık nezdinde gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi .


AK Parti`nin ustalık dönemine yakışır çalışmaların yapıldığını kaydeden Yurttaş , “2014 yılında Manisa büyükşehir olacak . Bu konuda önemli çalışmalar yapılıyor . Büyükşehir belediyesi kapsamında Manisa ve ilçelerinde bulunan belde belediyelerinin konumu çalışmalar tamamlandıktan sonra netlik kazanacak . Manisa ve ilçelerinde , 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti`nin kazanmasını istiyoruz . Salihli`de bizim gibi düşünen herkes iktidar ile aynı dili konuşan belediye başkanının göreve gelmesini istiyor . ” dedi .