Türkiye Petrolleri’nden Yeni Yıl Kutlaması

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım (TPPD) AŞ personeli, 2012’nin ilk iş gününde moral depoladı.

Genel Müdürlük binasının konferans salonunda tüm personelin katılımı ile yapılan programda şirketin genel müdür yardımcıları Ahmet Türkoğlu ve Ertan Sulayıcı, 2012 dileklerini sundu. 2011’de güzel işlerin yapıldığını vurgulayan Türkoğlu ile Sulayıcı, bu senenin daha başarılı geçmesi temennisinde bulundu.
TPPD Genel Müdürü Harun Şahbaz ise 2011’i kısa bir sunumla değerlendirdi. Geçen seneyi akaryakıt dağıtım şirketleri arasında sekizinci olarak kapatmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Şahbaz, 130 olan istasyon hedefini de 132 olarak tamamladıklarını ifade etti. Hedefin yakalanması adına büyük gayretler sarf eden Proje ve Yatırımlar Müdürlüğü ile Tesis ve Teknik Hizmetler Müdürlüğü’ne teşekkür eden Şahbaz, personelin yeni yılını kutlamayı unutmadı.

Aynı binayı paylaşan kardeş kuruluşTurkishPetroleum International Company (TPIC) ile TPPD, yeni yıl kokteylini de birlikte organize etti. Her iki kurumun yönetici kadrolarının hazır bulunduğu kutlama sonunda, personele çekilişle hediyeler verildi. 2012’ye moral ve hediyelerle giren elemanlar, program sonunda motive olduklarını kaydederek, yöneticilere teşekkürlerini sundu.