Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

23.

  01 . 2012 - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Homend Antakya Belediyesi Teknik Sorumlusu Levent Deringöl , ``Tarsus Belediyespor maçında dış şutlarda isabet sağlayamayınca yenilgi de kaçınılmaz oldu`` dedi .

Deringöl , AA muhabirine yaptığı açıklamada , hafta sonunda Tarsus Belediyespor ile oynadıkları karşılaşmaya , salonun soğuk olması nedeniyle sporcuların maça ısınamadan çıktığını söyledi .

Salonun soğuk olmasını , profesyonel lige yakışmayacak bir durum olarak değerlendiren Deringöl , sorunun giderilmesi gerektiğini ifade etti .

Deringöl , uzun zamandan beri karşılaşmalara tek uzun oyuncu ile çıktıklarını belirterek , ``Takıma yeni bir uzun oyuncu almak için çalışıyoruz . Fakat transferi Tarsus maçına yetişmedi . Tek uzun oyuncuyla oynadığımız için de dışarıdan attığımız şutlarla sonuca gitmeye çalışıyoruz . Tarsus Belediyespor maçında dış şutlarda isabet sağlayamayınca yenilgi de kaçınılmaz oldu`` diye konuştu .

Deringöl , şunları kaydetti : ``Tarsus Belediyespor ligde kalmak için bu maçı alması gerekiyordu . Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz . Ancak bu yenilgiyi telafi edecek güçteyiz . Bundan sonraki maçlarda galip gelmek için daha fazla çalışmamız gerektiğinin farkındayım . Çalışmalarımız bu yönde devam edecek .

Yeni transfer Monique Currie de takımda yeni olmasına rağmen iyi bir maç çıkardı . Takıma katacağımız uzun boylu bir oyuncuyla Currie daha faydalı olacak . `` ( KLÇ-LEV-AG-ZZ )
Kaynak: AA