Spor Toto 3. Lig'den Kısa Kısa

``Oyuncularımız, taraftarlarımızla bir bütün olduklarınıortaya koydular``AYDIN - 23.

  01 . 2012 - Spor Toto 3 . Lig 2 . Grup`ta İstanbulspor`u 1-0 mağlup ederek , liderliğini sürdüren Nazilli Belediyespor`un teknik direktörü Mustafa Ceviz ``Oyuncularımız , taraftarlarımızla bir bütün olduklarını ortaya koydu`` dedi .

Ceviz , AA muhabirine yaptığı açıklamada , kendi sahalarında önemli bir galibiyet aldıklarını ve ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi .

Bundan sonraki tüm maçlarının final havasında geçeceğini kaydeden Ceviz , ``İstanbulspor grubumuzun iyi takımlarından bir tanesiydi . İlk yarıda oyuncularımızın pozisyona girmesini engellediler . Ama oyuncularımız karşılaşmanın ikinci yarısında ortaya koydukları iyi bir mücadele ile golü bularak lider takıma yakışan bir galibiyet elde etti . Oyuncularımız sahayı dolduran taraftarlarımız ile de bir bütün olduklarını ortaya koydu`` dedi .

-Aydınspor 1923`te moraller bozuk-Spor Toto 3 . Lig 3 . Grup`ta Sancaktepe Belediyespor`a 1-0 mağlup olan Aydınspor 1923`ün teknik direktörü Metin Altınay , gazetecilere yaptığı açıklamada , Sancaktepe Belediyespor maçında gol pozisyonu bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini kaydetti .

Kişisel bir hatadan gol yediklerini ifade eden Altınay , ``Bu ligde 4-5 pozisyona giriyorsanız birini gole çevirmek zorundasınız . Biz maç boyunca 4-5 pozisyona girdik değerlendiremedik . Hemen kendimizi toparlayacağız . Araklıspor maçında sahada çok farklı takım olacak . Hedefimizde sapma yok . Taraftarlarımızın verdiği desteğe teşekkür ediyoruz . Onları sevindiremediğimiz için çok üzüldüm`` diye konuştu .

( SD-ALK-BAH-ZZ )
Kaynak: AA