Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksen:''karşıyaka Maçında İyi Mücadele Ettik Ama Galibiyet Golünüatmayı Başaramadık''gaziantep

Bank Asya 1.

Lig`de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor`da, Karşıyaka beraberliği üzüntü yarattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçında iyi mücadele etmelerine karşın galibiyet golünü atmayı başaramadıklarını söyledi.

İkinci yarıya başarılı bir giriş yapmak için sahalarında oynadıkları Karşıyaka maçına mutlak galibiyet için hazırlandıklarını belirten Göksen, şöyle konuştu:``Bizim için kendi saha ve seyircimiz önünde yaptığımız bu karşılaşma hayati önem taşıyordu. Futbolcularım bu zorlu maça, mutlak galibiyet için hazırlandı. Çok yoğun bir hazırlık döneminden geçtik. Tüm hesaplarımız galibiyete yönelikti. Maça da iyi başlayan taraf biz olduk. Ancak, sağanak yağış nedeniyle çok ağırlaşan zorlu bir sahada mücadele eden futbolcularım, istenilen futbolu sahaya yansıtamadı. Bu durum rakip için de geçerli. Her iki taraf da ayakta durmanın dahi zor olduğu bir maçta, zorlu bir mücadele verdi. Yakaladığımız gol pozisyonları da vardı. Ancak, bu gol fırsatlarını iyi değerlendiremedik. Üç puana ulaşamamış olmamıza karşın Karşıyaka maçında iyi mücadele ettik ama galibiyet golünü atmayı başaramadık. Galip gelemediğimiz için üzgünüz. Ancak, futbolcularımın ortaya koymuş olduğu mücadeleden dolayı memnunun.``Gaziantep Büyükşehir Belediyespor`un, başarılı olmayı düşünen bir ekip olduğunu ve ilerleyen haftalarda daha başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını ifade eden Göksen, şöyle devam etti:``Bizim için Karşıyaka maçı geride kaldı. Şimdi de önümüzde Rizespor maçı var. Karşıyaka maçını unutarak tüm dikkatlerimizi bu zorlu maça yöneltmek zorundayız. İşimiz kolay değil. Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Amacımız, bu maça en iyi şekilde hazırlanarak, galibiyete ulaşabilmek.

Bank Asya çok zorlu bir lig. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Futbolcularıma ve teknik heyete güveniyorum. Takım olarak iyi bir ekibiz. Karşıyaka maçında da iyi futbol oynadığımız ortaya koyduk. Umarım, ilerleyen haftalarda oynadığımız iyi futbolun karşılığını galibiyetlerle alırız.``(ŞMÖ-MRT-MTE)
Kaynak: AA