Başkan Tiryaki, Güneşevlerlileri Kahvaltıda Ağırladı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Güneşevlerliler sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Altındağ Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Güneşevler Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi 200 kadın ve eşleri katıldı.

Yıllardır Altındağlılarla sayısız toplantı bir araya gelip ilçenin sorunlarını, neler yapılması gerektiğini konuştuklarını belirten Başkan Tiryaki, Altındağ’ın çilesini çekmiş olan insanları çok önemsediklerini, bugünkü değişimde onların büyük bir payı olduğunu söyledi. “Siz kadınların eğitimlerine katkı sağlıyoruz, gezilere götürüyoruz, Ankara’yı ve Türkiye’yi tanıtıyoruz, seminerler sayesinde dünyaya bakışınızı değiştiriyoruz. Bu kahvaltı programları sayesinde ise biraz olsun farklılık oluşturarak büyük bir aile olduğumuzu anlatmaya çalışıyoruz” diyen Başkan Tiryaki, Altındağlı kadınları merkezlerden ve onlara sunulan imkanlardan faydalanmaya çağırdı.

Altındağ Belediyesi olarak 2012 yılında açmayı planladıkları tesislerden de söz eden Başkan Tiryaki, bu tesislerin kadınların ve çocukların eğitimi için büyük imkanlar sunduğunu, bu nedenle herkes tarafından sahiplenilmesi gerektiğini vurguladı ve Altındağ’da son 40 yılın en hızlı değişiminin yaşandığını kaydetti.