Sultangazi'de şehir eşkiyaları, tekstil atölyesi bastı

Sultangazi'de şehir eşkiyaları, tekstil atölyesi bastı. İşçileri döven ve hayaya ateş açan saldırganlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Sultangazi'de şehir eşkiyaları, tekstil atölyesi bastı
Edinilen bilgilere göre tekstil atölyesi işleten E.K., husumetli olduğu A.A. ile gece geç saatlerde telefonda tartıştı. Sinirlenen A.A., sabah 7 kişiyle birlikte E.K.'nin Sultangazi 50 Yıl Mahallesi'nde bulunan konfeksiyon atölyesini bastı. Atölyede E.K.'nin bulunmadığını gören A.A. ve adamları adeta terör estirdi. İşçileri döven A.A., karşılık görünce belindeki silahı çıkartarak havaya ateş açtı. Saldırganlarla işçiler arasında yaşanan arbede güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde atölyede bulunan çocuk ve kadınların da korku içerisinde olayı izlediği görüldü. Çocuk ve kadınları özellikle ateş edilmesi sırasında panik ile sağa sola kaçıştığı gözlendi.

Olayın ardından Sultangazi Asayiş Bürosu Ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Kamera kayıtlarının incelenmesi ardından kimlikleri belirlenen şehir eşkiyaları aynı gün gözaltına alındı. Şüpheliler sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA