Sgk İl Müdürlüğü Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yozgat İl Müdürlüğü yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Sgk İl Müdürlüğü Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

SGK İl Müdürü Duran Cesur, kısa bir süre önce yapımı tamamlanan binada Yozgat halkına hizmet vermeye başladıklarını söyledi.
Daha önce Cumhuriyet Meydanı yanındaki Özel İdare`ye ait binada hizmet verdiklerini hatırlatan Cesur, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı gibi kurumların tek çatı altında toplanmasıyla binalarının yetersiz geldiğini hatırlattı.
Cesur, yeni bina ihtiyacının ortaya çıkmasıyla temeli atılan SGK binasının, kısa bir sürede tamamlandığını ve hizmete girdiğini kaydetti.
Vatandaşların 1 Ocak itibariye SSK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı birimlerinde işlemlerini yaptırmaya başladığını kaydeden Cesur, "Yeni binamız 6 bin 500 metrekare kullanım alanı ile 2 katı kontak arşiv dediğimiz raylı sistem olarak dizayn edilmiştir. Binamızda hizmet birimlerinin dışında bir eğitim salonu, yemekhane, toplantı salonu ve 44 araçlık otoparkımız bulunmaktadır. Modern bir şekilde yapılan binamızda, Yozgat halkına en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız." dedi.


BAŞKANLARDAN SGK İL MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Öte yandan, Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, Babayağmur Belediye Başkanı Ömer Günal, Karayagup Belediye Başkanı Necati Karaarslan ve Yukarısarıkaya Belediye Başkanı Mevlüt Ayhan, SGK İl Müdürü Duran Cesur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret nedeniyle belediye başkanlarına teşekkür eden Cesur, "SGK İl Müdürlüğü olarak, ilçelerimiz birimler açarak hizmet vermeye başladık. Bu şekilde güzel hizmet binalarımızdan ilçelerimize de yapılması için gayret sarf ediyoruz. İnşallah kısa sürede ilçelerimiz de böyle güzel hizmet binalarına kavuşur." şeklinde konuştu.