Şırnak Fem Dershanesinin Kpss Kayıtları Başladı

Şırnak merkez ve ilçelerinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Şırnak FEM Dershanesinin KPSS kurs kayıtları başladı.


Cizre’de yıllardır eğitim ve öğretimde büyük başarılara imza atan Cizre Fem Dershanesi, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı’nda gösterdiği başarıları Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)’nda da göstermek istiyor. Şırnak’ın eğitim seviyesini yükseltmeye yönelik büyük başarılar elde eden Cizre FEM Dershanesi’nin KPSS kursu kayıtları başladı. Ekim ayında başlayacak KPSS kursunu verecek Cizre FEM Dershanesi, Lise, Önlisans, Lisans dallarında eğitim hizmeti verecek.

Cizre FEM Dershanesi Rehberlik Servis öğretmeni Osman Ünal, Ekim ayında KPSS kursların başlayacaklarını söyledi. Yıllardır Cizre’de eğitim hizmeti verdiklerini söyleyen Osman Ünal, amaçlarının sadece eğitim hizmeti olduğunu vurguladı.

Osman Ünal, “Halkımızın takdirini kazanmış olan Cizre FEM Dershanesi KPSS`de de her zamanki yeri olan zirveyi koruyacaktır. Şırnak’ın süper beyinlerini yetiştiren, Şırnak derecelerinin tamamını kendi bünyesinden çıkaran dershanemizin bu başarısını halkımıza göstermek istiyoruz. Uluslararası arenada ülkemizin yeri eğitimle değişecektir. Ve tabiidir ki hedefimiz; çağdaş, hür düşünceli, demokratik değerlere sahip çıkan, üreten, teknolojiyi kullanabilen, özetle kendisine, milletine ve vatanına yararlı bireyler yetiştirmektir. Daha güzele, daha iyiye layık olan ülkemizin, geleceğe bu misyondaki başarılı gençlerle yürüyeceği malumunuzdur. İlimizin, bu gelişmelere katkıda bulunacağı da kesindir. Bizler FEM Dershaneleri olarak bu katkıyı sağlamaya kararlıyız." diye konuştu.