Adıyamanspor Mardin Maçının Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 2.

Adıyamanspor Mardin Maçının Hazırlıklarına Başladı
Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ikinci maçında Altınorduspor'u 1–0 mağlup eden Adıyamanspor'da futbolculara verilen bir günlük izin sona erdi. Takım Mardinspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kendi tesislerinde sezonun üçüncü maçında deplasmanda oynayacağı Mardinspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdüren Adıyamanspor’da Teknik Direktör Faik Demir, antrenman öncesi oyuncularla yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptı. Genç teknik adam idaresinde çalışan sarı-yeşili takımın antrenmanında, Altınorduspor maçının ilk 11'inde yer alan futbolcular düz koşu, diğer futbolcular ise kondisyon ve kısa top çalışması yaptı.

Hafta sonu kendi evinde ligin ikinci maçında karşılaştığı ve sahadan Taner’in golüyle 1-0 galip ayrıldığı Altınorduspor maçında alınan galibiyetin ve ikinci yarıda oynanan oyunun kendisini memnun ettiğini söyleyen Teknik Direktör Faik Demir, "İkinci yarıda oynadığımız futbol, ilerisi için bize çok iyi sinyaller verdi" dedi.

Demir yaptığı açıklamada, “Altınorduspor karşısında çok iyi mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. Geçen sezon ki kötü sonuçları taraftarımıza unutturacağız. Bunun ilk adımını Altınordu karşısında attık. Şimdi önümüzde Mardin maçı var. Deplasmanda Mardin’i yenerek galibiyeti seriye dönüştürmek istiyoruz. Bizi destekleyen büyük Adıyaman taraftarına teşekkür ediyoruz. İnşallah daha iyi sonuçlarla karşılarına çıkarız'' diye konuştu.

Ligde, 2'nci haftayı 4 puanla 4'üncü sırada tamamlayan Adıyaman, 3'üncü hafta mücadelesinde ise 25 Eylül Pazar günü deplasmanda Mardinspor ile karşılaşacak.


KAPTAN CEM: İKİ HAFTADA 4 PUAN HEDEFE GİTME YOLUNDA ÇOK İYİ
Adıyamanspor Kaptanı Cem Kavkaç ise ilk iki haftada kazanılan 4 puanın sezon başında koydukları hedefe ulaşma adına oldukça iyi olduğunu söyledi. Başarılı oyuncu antrenman öncesi yaptığı açıklamada, yüzde 80'i yeni transferlerden oluşan bir takım ile sezona başladıklarını ancak uyum sorununu kısa sürede atlattıklarını belirtti.

Ligin 2. haftasında 1-0 kazandıkları Altınorduspor maçında özellikle ikinci yarıda topa hükmeden taraf olduklarını ifade eden Kavkaç, ikinci golü atamamalarının kendilerini zaman zaman sıkıntıya soktuğunu ancak neticede maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Grupta 7-8 takımın şampiyonluğa oynadığını da vurgulayan Kavkaç, şunları kaydetti: ''Bu yıl grubumuz öyle basit diye görünse de, çok zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Grubumuzda 7-8 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Ancak takımımızın mücadele azmi bizim için umut verici. İyi futbol oynuyoruz. İlk haftalarda bizim için önemli olan biraz da skor. İki hafta sonunda 4 puan toplamak sevindirici. Gelecek günler için umutluyuz.''