Gazeteciler Birliğinden Başkan Çiftçi'ye Ziyaret

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkan ve Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belde Belediye Başkanı Av.

Gazeteciler Birliğinden Başkan Çiftçi'ye Ziyaret
Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek beldeye yapılan ve yapılacak hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulundu

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Başkan Yardımcıları Müslüm Abacı ile Mehmet Talat Akay'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaköprü Belde Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Beldemiz bir il kadar büyüdü ve gelişiyor. Göreve geldiğimiz günden beri beldemizin ve insanlarımızın faydasına olan her hizmeti gerçekleştirebilmek için gayret ediyoruz. Yeni yollar açıyoruz, açtığımız yolları asfaltlıyoruz. Karaköprü adeta inşaat cenneti gibi. Biryandan konut inşa ediliyor. HeleŞanlıurfa büyük şehir statüsüne alınacak diye hazırlıklarımızı süratle tamamlamaya çalışıyoruz. İlçemizin güvenliğinin Jandarmadan Polise geçmesi çok iyi olmasına rağmen polisin yeterli ekibi olmadığından bazı sorunlar olmuyor değil. Büyükşehir olunca beldemize yapılması düşünülen daha Emniyet Müdürlüğü binamız yapılamadı. Ancak biz hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Av. Çiftçi, "Bu arada Gazeteciler Birliği olarak oluşturulan hatıra ormanındaki ağaçların gelişmesi için sulama konusunda yardımcı oluyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Başkan Yardımcıları Müslüm Abacı ile Mehmet Talat Akay ise, Gazeteciler Birliği Hatıra Ormanı'na dikilen ağaçların birkaçının kurumaya yüz tuttuğunu ve genelinin yeşillenmiş olduğunu belirterek, ormanın ileriki tarihlerde karşısında TOKİ tarafından basın mensuplarına yapılacak olan konutların tamamlanmasıyla daha da şenleneceğini, basın mensuplarının çocukları ve eşleriyle bile ağaçların bakımını üstlenebileceklerini belirtti.
Kaynak: İHA