Tövbeler Tövbesi 24. bölüm özeti ve fragmanı

Bir pavyonda çalışan Mahir intihar etmek üzere olan patronunun kızını kurtarır ve kız tarafından tutkulu bir aşkla sevilmeye başlar.

Tövbeler Tövbesi 24. bölüm özeti ve fragmanı
Tövbeler Tövbesi dizinin 24. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Mahir ve Oktay hesaplaşması, Mahir'in zaferiyle sonuçlanmak üzeredir. Oktay "beni burada öldürmezsen ileride elimden çekeceğin var" der ama Mahir, hiçbir şey yapmadan Oktay'ın yanından ayrılır. O sıralarda Bahtiyar'ın, Parrot'u soyduğundan haberi yoktur.

Ertesi sabah, Mahir ve Fidan, baş başa, yalnızca kendilerine ait bir gün geçirebilmek için İstanbul'dan ayrıldıklarında, Mahir, Parrot Soygunu'nun baş zanlısı olarak aranmaktadır. Polis her yerde Mahir'i aramaktadır. Zahide ve Hasan, oğullarının hırsızlıkla suçlandığını duyunca yıkılırlar. Fidan ve Mahir mahalleye döndüklerinde Mahir tutuklanır. Akdağ Ailesi için çöküş süreci başlamıştır.

Oktay, Fidan'a ahlaksız bir teklifle gelir. Parrot'un soyulduğu sırada, ikisi birliktedir. Oktay, Mahir'in hırsız olmadığını bilmektedir. Fidan'a "Mahir'i terk et, onun lehine şahitlik yapayım" der. Şimdi, Fidan'ı büyük bir sınav beklemektedir. Ya Mahir'in göz göre göre hapse girmesine göz yumacak ya da Mahir'i kurtarabilmek için yeniden Oktay'a dönecektir.

Mahir aynı mahallede oturduğu Fidan’la nişanlıdır ve onu da çok sevmektedir. Bu karmaşa içerisinde yaşanan ilişkiler ATV’de ekranlara geliyor.