Ayvalıkgücü, Torbalı Belediyespor’u 5-1 Mağlup Etti

Balıkesir’i bu yıl Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek olan Ayvalık’ın güzide kulübü Ayvalıkgücü Belediyespor, lig öncesi 2.

Ayvalıkgücü, Torbalı Belediyespor’u 5-1 Mağlup Etti
etap çalışmalarını Gölcük’te sürdürüyor.

Her gün çift idman ve kondüsyon çalışmalarının yanı sıra bol bol hazırlık karşılaşmaları yapan kırmızı beyazlı ekip, önceki gün yaptığı hazırlık maçında Torbalı Belediyespor’u 5-1 yendi. Gölcük sahasında yapılan karşılaşmada, Ayvalıkgücü Belediyespor’un gollerini Çağrı (2) , Kemal, Faruk ve Barış attı. Ayvalıkgücü Belediyespor’un Çarşamba günü Turgutluspor, 17 Eylül’de Salihli de Salihlispor ve 19 Eylül’de Çine Madranspor ile hazırlık maçları yaptıktan sonra 20 Eylül’de Ayvalık’a döneceği belirtildi.

Gölücük’te ki kamp ile görüşlerini aldığımız Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Necdet Zorluer, 2. etap çalışmalarının sürdüğü Gölcük’te yaptıkları idmanlarda ideal 11’i şekillendirmeye çalıştıklarını kaydederek, “Bu çalışmalarımızın yanı sıra bol bol da hazırlık karşılaşmaları yapmaya çalışıyoruz. Sporcularım yapılan idman ve hazırlık maçlarında performansları ve hırslarıyla göz dolduruyor. Lige çok iyi bir tempo ile başlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Öte yandan, Ayvalıkgücü Belediyespor’un, futbola Turgutluspor’da başlayan daha sonra Balıkesir spor ve Ankara Demirspor’da top koşturan Ali Hürlü’yü de transfer ederek renklerine bağladığı öğrenildi. Ali’nin Gölcük kampına katılarak takım ile çalışmalara başladığı kaydedildi.
Kaynak: İHA