Topçu: "foça Mhp`nin Yıkılmaz Kalesi Olacak"

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Topçu, yeni katılımlarla MHP`nin Foça`da her geçen biraz daha güçlendiğini ifade ederek, "2014 yılında yapılacak yerel seçimde, Foça Milliyetçi Hareket Partisi`nin yıkılmaz kalesi haline gelecektir" dedi.

Topçu: 'foça Mhp`nin Yıkılmaz Kalesi Olacak'
CHP`li yerel yönetime de göndermelerde bulunan Topçu, belediyenin gençlere yönelik istihdam sağlayacak projelere önem vermediğini ve gençlerin mecburiyetten dolayı hak etmedikleri işlerde çalışmak zorunda kaldığını iddia etti. Foçalı gençleri MHP çatısı altında toplanmaya davet eden Topçu, "Gelecekte size yaptırılmak isteneni değil, yapmak istediklerinizi başarabileceğiniz bir yerel yönetim oluşturalım" çağrısında bulundu. "FOÇA HALKI ARTIK MHP`Yİ TERCİH EDİYOR" Yaptığı yazılı açıklamada, "MHP Foça İlçe Teşkilatı`mızın ilçemiz genelinde gerek genel gerekse yerel seçimlerde ulaştığı başarı ve yakaladığımız heyecan asla tesadüfü değildir" ifadesini kullanan Topçu, "Foça halkı, artık çok kimsenin yılını bile hatırlamadığı uzunluktaki tek parti yönetiminin bugün Foça`yı getirmiş olduğu iflas noktasına, güzel ilçemizin sıradanlaşmasına ve bu partinin karşısına her dönem nerede güç bulursa oradan aday olan malum şahsın önümüzdeki yerel seçimde yeniden aday çıkmasınaartık herkes `yeter` demektedir. Foça halkı; bu haklı isyanı bastırabilecek, geleceğe yeniden umutla bakabilecek ve kendi içinde hissedebildiği laik, milliyetçi, Atatürkçü kadrolara daha doğrusu biz gençlere, kadınlara, büyük ağabeylerimize sahip tek alternatif parti olarak artık MHP`yi tercih ediyor" dedi. "ER YA DA GEÇ ULAŞACAĞIMIZ BU HEDEFİN ATEŞİ FOÇA`DAN YAKILACAKTIR" MHP Foça İlçe Gençlik Kolları olarak ilçe halkının yeni katılımları ile her geçen gün biraz daha güçlenerek, ilçe teşkilatına gösterilen bu teveccühe layık olabilmek için yerel seçimlerin 2014`te yapılacak olmasına rağmen çok daha inançlı,çok daha azimli olarak herkesi kucaklayıp çizgilerinden hiçbir zaman ödün vermeden aynı kararlılıkla çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceklerini anlatan Topçu, "MHP kabuğundan sıyrılmış, ikinciliği hazmedemeyen devamlı birinciliğe oynayan bir parti halinegelecektir. Ve inanıyoruz ki bu er ya da geç ulaşacağımız bu hedefin ateşi Foça`dan yakılacaktır. Artık durmadan ve geriye bakmadan projeler üreterek bu büyük sinerji ile ilçemiz yerel iktidarının tek adayı olarak biz varız. Saygıdeğer İlçe Başkanımız Sayın Hanifi İspirli`nin geceli gündüzlü çalışmaları, içindeki bu hizmet aşkı bize azim vermekte, umut aşılamaktadır. Biz inanıyoruz ki; bu kararlı, milliyetçi, Atatürkçü kadrolarla FoçaBelediyesi`ni kazandığımız gün ilçemiz tek yürek, tek umut olacaktır. Herkeseeşit, ayrımsız hizmet gidecektir. MHP kadroları seçimden sonra partirozetini çıkarıp halkı arasında ayrımcılık yapmayacak olgunluktadırlar" açıklamasını yaptı.

"Ben MHP Foça İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak, asıl Foça`nın umudunuyitirmiş, el emeğini başka yerlerde aramak zorunda kalan veya inanmadıklarıhalde belediyenin vermiş olduğu işlerde çalışmak zorunda kalıp vizyonunu, gelecekle ilgili beklentilerini, planlarını tamamen silmek zorunda kalmış Foçalı gençlere seslenmek istiyorum" diyen Topçu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gelin siz de bu çatı altında birleşin. Gelecekte size yaptırılmak isteneni değil, yapmak istediklerinizi başarabileceğiniz bir yerel yönetim oluşturalım. Yepyeni, tertemiz bir Foça`yı yeniden canlandıralım. Çünkü bizler Foça`nın tüm güzelliklerini yaşamayı hak ediyoruz. Karşılıksız ve sevgiyle bu hedefimizi başarabilecek kudrete hepimiz sahibiz. Ve bu kudret Foça`yı Milliyetçi Hareket Partisi`nin yıkılmaz tek kalesi haline getirecektir. Foça MHP`nin kalesi olacaktır."
Kaynak: İHA