Nt, Okul Sezonunu Yeni Mağazalarıyla Açtı

Türkiye’de okuma seferberliği başlatarak adından sıkça söz ettiren NT Mağazaları, 2011-2012 eğitim öğretim sezonunu yen mağazalarıyla birlikte karşılayacak.

Nt, Okul Sezonunu Yeni Mağazalarıyla Açtı
Mağaza sayısını 137'ye yükselten NT, yeni sezonda sürpriz kampanyalarla öğrenci ve velilerine hizmet verecek.

NT, yeni eğitim öğretim yılı öncesi sezon açılışını Mecidiyeköy şubesinde gerçekleştirdi. Açılışa öğrenci ve velilerin yanı sıra bir çok davetli katıldı.
Törende konuşan NT Mağazaları Genel Müdürü Şeref Zekai Kolak, çocukların başarılı olması için okumaları ve okulu sevmeleri gerektiğini belirtti. Kolak, “Okula dönüşü sevgi, muhabbet haline getirebilirsek, Türkiye’de çok güzel şeylerin ortaya konabileceğine inanıyorum." dedi. Şu anda Türkiye’deki iki önemli konunun terör ve Somali’de yaşanan dram olduğunu ifade eden Kolak, şöyle konuştu: ” İkisinin de sebebine baktığımız zaman şunu görüyoruz; ikisinde de cehalet var, fakirlik var, insanlar arasında problem var. İkisinin de çözümünü ben şahsen uzun vadeli okumada görüyorum. Eğer 'Güneydoğu’da insanımız ölmesin, analar ağlamasın diyorsak' Güneydoğu insanının okuması lazım, Diyarbakır’ın okuması lazım, Yüksekova’nın okuması lazım. Eğer Somali’deki açlığı uzun vadeli çözmek istiyorsak Somali insanının okuması lazım."
İki yıl önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ‘Türkiye Okuyor’ diye bir proje başlattığını hatırlatan Kolak, Cumhurbaşkanının okuyarak model olduğunu belirtti. Kolak, “Herhalde sayın Cumhurbaşkanımız dünyada en fazla okuyan Cumhurbaşkanları arasında ilk sıradadır. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Türkiye okuyor’ dedi ve şimdi de gerçekten Türkiye okuyor. NT Mağazaları her geçen gün büyüyor. Şu anda NT Mağazaları 8 ülkede 137 noktada hizmet veriyor. Sadece Türkiye’de değil, dünyada da büyümek istiyoruz. Geçen yıla kıyasladığımızda kültür kitaplarımızda yüzde 20, çocuk kitaplarında yüzde 20.3 artış sağlamış durumdayız. Türkiye’nin en yüksek artısını sağlamış durumdayız. NT Mağazaları olarak büyümeye devam ediyoruz.” dedi.


UYGUN FİYATLAR VE SÜRPRİZ KAMPANYALAR NT MAĞAZALARINDA
Bu sezonda okul hazırlığına büyük bir önem veren NT, kırtasiyeden okul kitaplarına, önlükten çantaya, teknolojik ürünlerden temel eserlere kadar birçok kampanya ile sezona giriyor. Çocukların eksiksiz okula başlaması için tüm ürün alternatiflerine raflarında yer veren NT, ayrıca alışveriş sırasında çocuk gelişimi uzmanlarının rehberliğinden de tüm aileler, çocuklar ve öğretmenler yararlanmasını sağlıyor. Çocukların sürekli ihtiyacı olan kırtasiye ürünlerinde sezon için özel fiyat düzenlemesine giden NT, ayrıca tüm ürünlerinde Eylül ayı boyunca yapılacak 30 TL ve üzerindeki her alışverişe Kasım ayına kadar geçerli olacak 5 TL'lik indirim çeki veriyor.