Eğitim Kurumları Yönetiliciği Kursu Açıldı

Kahta Eğitim-Bir-Sen tarafından eğitim kurumları müdür başyardımcılığı, müdür yardımcılığı ve müdürlük sınavına hazırlık amacıyla kurs açtı.

Eğitim Kurumları Yönetiliciği Kursu Açıldı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde yapılacak sınavlara katılacak öğretmenlerin daha iyi ve verimli hazırlanmaları amacıyla 9 Eylül tarihinde başlatılan kurs 27 Eylül 2011 tarihinde sona erecek. Kahta Eğitim-Bir-Sen tarafından sendika merkezinde gece verilen kursa müdür başyardımcısı, müdür yardımcısı ve müdür olmak isteyen bir çok eğitimci katılıyor. Sendikaları bünyesinde açılan kursla ilgili bir açıklama yapan Kahta Eğitim-Bir-Sen Başkanı İbrahim Halil Tunçmen, sendika olarak hizmet üretme gayreti içinde olduklarını, eğitim-öğretimin daha sağlıklı gerçekleşmesi için çaba sarf ettiklerini ifade etti

Bu amaçla sınava girecek öğretmenlere yönelik hazırlık kursu düzenlediklerini aktaran Tunçmen, " Gerçekleştirdiğimiz kurs sınava girecek öğretmenlerin hazırlanmalarına büyük katkı sağlayacaktır. Sınava girecek öğretmenlerin de açılan kursla birlikte burada verilecek eğitimi iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Yapılacak olan sınavlara ilçemizden yaklaşık 500 öğretmen başvuru yaptı. Sınav çok zorlu bir maratondur. Bu yüzden iyi hazırlanılması gerekiyor" dedi.
Kaynak: İHA