Şehit Polis Memurunun Evinde Yas

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Bayram Göde`nin (27) baba evine ateş düştü.

Şehit Polis Memurunun Evinde Yas
Şehit haberinin duyulmasının ardından Mersin`in Erdemli ilçesine bağlı Pınarbaşı köyündeki baba ocağı Türk Bayrakları ile donatıldı. Evde Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi. Acılı baba Ramazan Göde ile anne Gülperi Göde taziyeleri kabul etti. Acılı annenin feryatları yürekleri dağladı.
Şehit polis memuru Bayram Göde’nin İstanbul`da görevli iken bir ay önce Hakkari`ye tayininin çıktığı öğrenildi. Göde’nin, 6 yaşındaki oğlu Cihan’ı 7 aylık hamile eşi ile birlikte İstanbul’a bırakarak Hakkari’ye gittiği ve ev aramak için çarşıya çıktığı belirtildi.
MHP Mersin Milletvekili Ali Öz de aileye başsağlığı dileğinde bulundu. Türk Bayrakları ile donatılan evde Kur’an-ı Kerim okundu. Edilen dualara ise hep birlikte amin denildi. Din görevlisi, duasında terör örgütünün mübarek Ramazan ayında bile kan döktüğünü vurguladı.
Metaneti elden bırakmayan baba Ramazan Göde ise “Vatan sağolsun” dedi. Ev arayan oğluna ev verilmediğini ifade eden acılı baba
“Annesi ile görüşmüş ev aradığını söylemiş. Bugün de ev aramak için çarşıya çıkmış” diye konuştu. Ağıtlar yakan anne Gülperi Güde ise dün ve önceki gün oğlu ile görüştüğünü söyledi.
Şehidin tek kardeşi Mustafa ise, “Vatan sağolsun bunların hepsi vatan için” dedi.