Çankaya`lı Hentbolcüler Yeni Sezona Hazır

Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü Hentbol Kadınlar Takımı 2011-2012 sezonu öncesi bir araya gelerek birlik mesajı verdiler.

Çankaya`lı Hentbolcüler Yeni Sezona Hazır
Hentbol Süper Lig`de mücadele eden sporcular, kulüp başkanı ve aynı zamanda Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı da olan Hayati Soylu`yu makamında ziyaret ederken takıma yeni transfer olan 8 sporcunun imza töreninde hazır bulundular. Anka Spor Kulübü Genel Sekreteri Celalettin Rumi Aytaç, antrenörler Gülşah Erol ile Kıvanç Özcan ve beraberindeki 16 sporcu yeni sezonun başlayacağı Eylül ayında sezona iyi bir başlangıç yapacaklarını ve hedeflerinin de geçen sezon 5. sırada bitirdikleri ligde kalıcı olup üstsıraları zorlayacaklarından kimsenin şüphesi olmamasını istediler

Yabancı kontenjanından 1 Makedon ve 1 Bulgar oyuncuyla yeni sezona merhaba dediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Hayati Soylu, yeni sezonda sporculara başarılar dilerken her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduklarını belirtti. Sporculardan fair play ruhuna yakışır şekilde mücadele etmelerini isteyen Soylu, "Önemli olan kazanmak değil, kazanırken centilmence mücadeleyi elden bırakmamaktır. Ben sizlere bu konuda çok fazla güveniyorum, sizler mücadele ederken bir belediye takımı olduğunuzu ve aynızamanda belediyeyi de temsil ettiğinizi sakın unutmayın" dedi.
Kaynak: İHA