Bursa’da Bayram Coşkusu Murat Kekilli İle Renklendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Türk müziğinin sevilen seslerinden Murat Kekilli’yi Bursalı hayranlarıyla bir araya getirdi.

Bursa’da Bayram Coşkusu Murat Kekilli İle Renklendi

Rock müziğin ünlü isimlerinden Murat Kekilli, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 89. yıldönümü ve Ramazan Bayramı`nda Bursa’da konser verdi. Kekilli, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından gerçekleştirilen konserde Merinos Parkı’nda sevenleriyle bir araya geldi. Bursa’da ilk kez hayranlarıyla bir araya geldiğini söyleyen Kekilli, en güzel şarkılarını Bursalı sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Çifte bayram coşkusunun yaşandığı bir günde Bursalılarla buluşmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Kekilli, konseri gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Ailesinin de Bursa’da yaşadığını söyleyen Kekilli, en sevilen şarkılarından oluşan repertuarıyla müzikseverleri coşturdu.

Yaklaşık 2 saat süren konserde sahne performansıyla dikkat çeken Murat Kekilli, şarkı aralarında anlattığı anekdotlarla da sevenlerini kahkahaya boğdu. Konserinde tüm albümlerinden en beğenilen şarkılarını coşkuyla söyleyen Kekilli, kendi şarkılarının yanı sıra, müziğin efsane sanatçılarının şarkılarına da yer verdi. Kekilli, konser süresince hayranlarından bol bol alkış aldı.