Beydağ, Kurtuluş Coşkusunu Lara İle Yaşayacak

Beydağ Belediyesi, ilçenin Yunan işgalinden kurtuluşunun 89.

Beydağ, Kurtuluş Coşkusunu Lara İle Yaşayacak
yıl dönümü kutlamaları için 2 Eylül Cuma akşamı konser düzenleyecek. Ünlü pop müzik sanatçısı Lara`nın sahne alacağı konserin yanı sıra gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

89. Kurtuluş Yıl Dönümü Şenlikleri ve 19. Yerel Ürünler ve Kültürel Etkinlikler Festivali çerçevesinde etkinlikler sabah 09.00`da tören alanında çelenk sunma töreni, tebriklerin kabulü, TSK`ya şükran ziyareti, kortej yürüyüşü ve 10.30`da tören alanında düzenlenecek bir dizi etkinlikle başlayacak.

Törenlerde Ödemiş İlk Kurşun ve Nazilli Efe grupları zeybek oyunlarını sergileyecek. Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen incir yarışmasına katılan ürünler sergilenecek ve dereceye girenler belirlenecek. Tören alanındaki etkinlikler, tören geçişi ile son bulacak. Daha sonra Kurtuluş Parkı`nda yöresel ürünler ve el emeği stantlarının açılışı yapılacak.

Kurtuluş coşkusu, saat 20.30`da Kurtuluş Parkı`nda düzenlenecek konserlerle doruğa çıkacak. Belediye tarafından düzenlenecek konserde öncelikle THM sanatçısı Burcu Çelik ve fantezi müzik sanatçısı Dilek sahne alacak. Daha sonra Beydağlılar ünlü pop müzik sanatçısı Lara`nın vereceği konserle coşacak. 2 yıldır ünlü sanatçıları ağırlayan Beydağ, bu kez kurtuluş coşkusunu Lara ile yaşayacak.

2 Eylül Cuma akşamı düzenlenecek konsere tüm Küçük Menderes halkının davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, "İlçemizin kurtuluşunu kutlamak için düzenlediğimiz etkinliklere sadece ilçemizden değil, başka ilçe ve beldelerimizden de ilgi bekliyoruz. Beydağ`a yakışan bir etkinliğe imza atacağız" dedi.
Kaynak: İHA