Berberler Bayram Dolayısıyla Randevu Sistemine Geçti

Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşayan berberler randevulu sisteme geçti.

Berberler Bayram Dolayısıyla Randevu Sistemine Geçti

Ramazan Bayramı`nın yaklaşmasıyla vatandaşları alış veriş telaşı sararken, bayramı yoğun geçiren esnaf grupları arasında başı çeken berberleri ise müşterilerini kaybetmeme ve bayrama yetiştirme telaşı aldı.

Berberler, bayram için özel tıraş olmak isteyenlerin çokluğu nedeniyle, müşterilerini sırada bekletmemek ve bayrama yetiştirmek üzere yeni yöntemler üretiyor. Yoğunluk yaşayan berberler müşterilerine randevu sırası vererek, verilen zamanda berbere gelmesini veya telefonla çağrı bırakarak berbere gelmesini sağlıyorlar.

Bayramlarda her zaman yoğunluk yaşadıklarını söyleyen berber Abdullah Özçalış, yaşanan yoğunluğun kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Yıllardır berberlik yaptığını ifade eden berber Özçalış, bayram öncesi normal günlerden birkaç kat daha fazla kişinin tıraş olmak için geldiğini kaydetti.

Müşterilerini bekletmemek için randevu sistemini başlattıklarını anlatan berber Özçalış, “Müşterilerimiz tıraş olmadan önce müsait olduğu saati bize telefon ederek veya birebir bildiriyor. Bize verilen saat geldiğinde müşterimizi telefon ile çağırıyoruz. Böylece, müşterilerimiz de zamanını sırada bekleyerek harcamamış oluyor.” diye konuştu.