Bengi Yıldız Bodrum tatilinde objektiflere yakalandı (foto)

Bengi Yıldız Bodrum tatilinde objektiflere yakalandı. BDP'li Yıldız, bu fotoğrafların yayınlanmasına sert tepki gösterdi. İşte BDP'li Bengi Yıldız tatil fotoğrafları detayları.

Bengi Yıldız Bodrum tatilinde objektiflere yakalandı (foto)
Bengi Yıldız Bodrum tatilinde objektiflere yakalandı. BDP'li Yıldız, bu fotoğrafların yayınlanmasına sert tepki gösterdi. İşte BDP'li Bengi Yıldız tatil fotoğrafları detayları.

BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, dün bir gazetede tekneye binerken ve tatil yaparken bazı fotoğraflarının yayınlanmasına sert tepki gösterdi.

Bir aile dostunun düğünü için Bodrum’a gittiğini ifade eden Yıldız, VATAN’a şöyle konuştu: “Aile dostumun düğününe geldim. Onlarla beraber denize gittik, herkesin gittiği denize gittik. Herkesin binebildiği bir tekneye bindik.

Nikah şahidiyim. Ama fotoğraflarda gayrı meşru bir ilişki varmış gibi ahlaksız bir sunum var. Habere ‘beyaz Türklerin yeri’ yazmışlar. Biz de Beyaz Kürt mü oluyoruz? Biz oraya gidemeyecek miyiz? Sunuş biçimi çok gayrı ahlaki.

Bengi Yıldız'ın Bodrum fotoğrafları için tıklayınız

Milyonlarca liralık lüks yatlarda hayatımızı yaşıyormuşuz gibi sunulmuş. O tekne 150 kişilik bir tur teknesi. Sahibi de Batman’lı bir arkadaşımız. 150 kişi var o teknede. 150 kişi beraber makarna yemişiz. Bu bir aile tatili.”

Fotoğrafta yer alan kadının adının Deniz Uyan olduğunu belirten Yıldız, “Ailenin tamamı şu anda yanımda ve hepsi bu habere çok üzüntülüler” dedi

BEN BU KADINI TANIMIYORUM

Yıldız, aşk yaparken 2 çocuğunun annesi İlknur Yıldız, Malatya'da idi. Eşinin aşk kaçamağını gazeteden öğrenen İlknur Yıldız, sessizliğini bozdu. Çocuklarının başında olduğunu ve ne yapacağını bilmediğini söyleyen Yıldız, eşinin Bodrum'da, üstelik bir kadınla birlikte tatil yaptığından haberi olmadığnı söyledi. Eşinin birlikte göründüğü kadını "aile dostum" diye tanıttığını da sözlerine ekleyen Yıldız, "Ben kadını tanımıyorum" dedi.

AYRILIK SÖZ KONUSU DEĞİL

İlknur Yıldız, ayrılık iddialarına da yanıt verdi. Aldatılan kadın, "Eşinizden ayrı mısınız, boşanacak mısınız" sorusuna, "Ayrılık söz konusu değil. Resmiyette de yok, fiili olarak da. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Çok karışık duygular içindeyim. Çocuklarımın başındayım. Ankara'da oturmaya devam edeceğiz. Olayı dallandırıp budaklandırmak istemiyorum. Çocuklarım benim için önemli. Oğlum 7 yaşında, kızım ise 16. Çocuk olunca biraz farklı bakıyor insan. Onları düşünmek zorundayım" cevabını verdi.

TWİTTER ÇALKALANDI!

Twitter, dün Bengi Yıldız'dan başkasını konuşmadı. Herkesin dilinde, BDP'nin 'şahin'i Yıldız ve Bodrum sefası vardı:

- Bengi Yıldız Bodrum'da bir bayan ile tatilde. İki yüzlü adam.
- Bengi Yıldız enteresan biri, Hakkari'de molotof kokteyli, Bodrum'da mojito. Demek ki kokteyl görünce dayanamıyor...
- Bengi Yıldız kendi özerkliğini ilan etmiş gibi duruyor Bodrum'da...
- Bengi Yıldız'dan Bodrum açılımı. Bu adama kim inanır.
- Bengi Yıldız, bu Ramazan'da önünde bira şişesi, yanında bikinili kadın, tatil yapıyor! Kandil'e göre tatili haketmiş!
- Takvim gazetesi harika bir habere imza atmış. Umarım Kandil'dekiler de okumuştur.
- Bengi Yıldız, Özerkliğin sınırlarını genişletmiş! lRamazan günü bira içen Bengi Yıldız sivil cumayı savunsa ne olur, savunmasa ne olur!
- Nevruz'a taşla katılan, BDP'li şahin görünümlü karga 'Bengi Yıldız' bu kez Bodrum'da özerklik ilan etti! :))
- Birçok Türk ve Kürt ölüyor. O ise aşk yapıyor. Hem de Ramazan'da bira içerek.
- Şahin çıkışları ile bilinen Bengi Yıldız, sefa sürerken objektiflere yakalandı. Aşağılık olmak böyle bir şey.
- Haydi Takvim, siz yakında Bengi Yıldız'ın seks kasedini de bulursunuz.
- Bengi Yıldız, barış için Bodrum'dadır bence. Ruslar'la barış görüşmeleri yapacak.
- Yıldız, kan akması için çok çalıştı. 'Tatil hakkım' diyordur.