21 Yaşındaki gurbetçi imam nikahlı eşinin boğazını kesti

Almanya'nın Siegen kenti tren garında korkunç cinayet... Ömer Yavuz, ayrı yaşadığı imam nikahlı karısı Aylin İkiz'i, herkesin gözü önünde boğazını keserek öldürdü. Cinayetin kıskançlık nedeniyle işlendiği öne sürüldü.

21 Yaşındaki gurbetçi imam nikahlı eşinin boğazını kesti
Almanya'nın Siegen kenti hafta sonu tüyler ürpertici bir cinayete sahne oldu.

Siegen Tren Garı'nda meydana gelen olayda, Ömer Yavuz (21) ayrı yaşadığı imam nikahlı eşi 18 yaşındaki Aylin İkiz'i boğazını keserek öldürdü.

Tren garındaki peronlar arasındaki alt geçitte meydana gelen ve görenleri dehşete düşüren cinayetin kıskançlık nedeniyle işlendiği öne sürüldü.

Saldırı sırasında Aylin'in kucağında bulunan 5 aylık oğlunu da alıp kaçan Ömer Yavuz, bir süre sonra sonra polisler tarafından yakalandı. Olay kentte şok etkisi yaratırken, cinayet sonrası merkez gardaki cinayet yerine mum bırakıldı.

Bebeği camiye bıraktı

Üstü başı kanlar içinde gardan kaçan gencin, ilk olarak bölgenin yakınında bulunan Türk İslam Kültür Derneği'ne geldiği belirtildi.

Zanlının derneğe geldiğinde orada bulunan din görevlisi Süleyman Yılmaz (69), gencin eşinin boğazını kestiğini soğuk kanlı bir şekilde söylediğini belirtti. Yılmaz, gördüklerini şöyle anlattı:

"Saat 16.00 sıralarındaydı. Ben derneğin yukarısında oturuyordum. Bir anda elinde bir bebekle avluya üstü başı kanlar içerisinde bir genç girdi. Kendisini tanımıyordum. Elindeki bebeği aşağıda duran bir arkadaşa uzatarak, eşinin boğazını kestiğini söyledi. Arkadaşlar duruma inanmak istemedi. O da çok ciddi olduğunu söyledi. Sonra çocuğun künyede isiminin yazdığını söyledi. Teslim olmasını söyledik. Ancak dinlemedi. Ardından, 'Artık o size emanet gerekli yerlere verirsiniz' diye koşar adımlarla kaçtı. Daha sonra polis geldi.Hepimiz şok içerisindeydik. Ne olduğunu bile anlayamadık. "

Bir anda saldırdı

Koblenz'de oturdukları öğrenilen çiftin kısa bir süre önce geçimsizlikten ötürü ayrıldıkları öğrenildi.

Geçtiğimiz cumartesi kendisinden ayrılan imam nikahlı eşi Aylin ile oğlu Caner'i takip eden Ömer Yavuz, tren garında perona giden alt geçitte vahşi cinayeti gerçekleştirdi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, bir anda bıçağını çekti. Elindeki 5 aylık oğluyla kaçmaya çalışan Aylin, fazla uzaklaşamadı. Gözü dönmüş saldırgan koca eşinin saçlarından tutarak yere yatırdı. Daha sonra trene yetişmek için tünelden geçen yolcuların gözleri önünde genç kadınının boğazını kesti.

Ağlayan oğlunu kucağına alarak garı terk eden zanlı, eskiden uğradığı Türk İslam Kültür Derneği'ne giderek bebeği oradakilere bıraktı.

Koşar adımlarla kaçan Ömer Yavuz, kısa bir süre sonra polis tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Hastaneye götürülen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.