Bodrum Konacık’ta Sanayi Esnafı Ödüllendirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık beldesindeki sanayi sitesinde yapılan denetimler sonucunda, en iyi ve en modern görünümlü dört işyerinin sahibine ödül verildi.

Bodrum Konacık’ta Sanayi Esnafı Ödüllendirildi
Bu amaçla düzenlenen toplantıya Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Danacı, Konacık Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Şahin, belediye ekipleri ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Yaklaşık bir ay önce sanayi sitesindeki dükkânların iç ve dış görünümleri, personel kıyafetleri, temizliği, esnafın müşteri ve çevreyle ilişkileri denetlendi. Bu denetimler sonucunda seçilen en iyi dört işletmeye ödülleri verildi. Toplantıda ayrıca esnafların sıkıntıları da dinlenerek, fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Tosun ve Oda Başkanı Danacı ile sohbet de eden esnafının istek ve önerileri dinlenerek, çözümleri için ilgili belediye birimlerine talimat verildi.

Her altı ayda bir Konacık Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafla biraraya geleceklerini belirten Başkan Tosun, “Belediyenin penceresinden sanayi sitesinin, esnafın penceresinden de belediyenin nasıl göründüğünü değerlendireceğiz. Sitemiz Kooperatif Başkanımız, yönetim kurulu üyeleri ve siz değerli esnaflar sayesinde kısa sürede tamamlandı.” dedi.

Daha sonra Japon Oto Bakım sahibi Osman Nuri Alkan, Can Demir-Metal Sahibi Cebrail Türkkanı, Usta Ahmetoğlu sahibi Doğan Usta ve Akgün Ahşap sahibi Aytekin Akgün’e, Başkan Mehmet Tosun ve Oda Başkanı Mustafa Danacı tarafından hediyeleri ve teşekkür belgeleri verildi. Ayrıca Tosun ve Danacı ile beraberindekiler, bu dört işletmeyi ziyaret ederek, sahipleri ve çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.