Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar Karapınar Su Gözünde Serinliyor

Gaziantep`in Araban ilçesinde aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, ilçeye 4 kilometre uzaklıktaki Karapınar su gözündeki soğuk suya girerek serinliyor.

Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar Karapınar Su Gözünde Serinliyor
Aşırı sıcaklardan bunalan oruçlu esnaf ve vatandaşlar aileleri ile birlikte ilçeye 4 kilometre uzaklıkta bulunan Karapınar su gözünün buz gibi suyunda yüzerek ve söğüt ve çınar ağaçlarının gölgesinde doğal ortamda serinliyor

Karapınar su gözünde ailesiyle birlikte piknik yapan Mustafa Yıldırım, ``Karapınar su gözündeki buz gibi temiz suyla ilçenin içme suyu ihtiyacı da karşılanmaktadır. Böylesine temiz, berrak buz gibi kaynak suyunda yüzmek için Ramazan ayının ilk gününden bu yana tüm ilçe halkı gibi ben de buraya geliyorum. Bölgenin en temiz ve soğuk suyunun kaynak yeri olan Karapınar su gözünün akarsuyu çevresindeki söğüt ve çınar ağaçlarının altından oturup doğal ortam ve temiz havada buz gibi soğuk suda yüzerekserinliyoruz. Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir`den, Karapınar su gözüne ilçe halkının yararlanabileceği bir yüzme havuzu yaptırmasını istiyoruz`` dedi.
Kaynak: İHA