Eğlence Dönüşü Kaza: 2 Ölü, 9 Yaralı

İzmir‘de meydana gelen trafik kazasında, panelvan tipi aracın otobanda kontrolden çıkarak takla atıp bankete uçması sonucu biri bebek 2 kişi öldü, 3‘ü ağır 9 kişi de yaralandı.

Eğlence Dönüşü Kaza: 2 Ölü, 9 Yaralı
Kaza, İzmir Çeşme otoban yolu Narlıdere İstihkam Okulu yakınlarında saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Çeşme‘den İzmir istikametine giden Ahmet Çelik yönetimindeki (23) 35 Y 0415 plakalı panelvan tipi araç, Narlıdere İstihkam Okulu yakınında kontrolden çıktı. Savrulan araç yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra takla atmaya başladı. Taklalar atan araç, otoban ile yan yol arasındaki bankete düştü. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada araçta bulunan Şükran

Kavak (30) ile 1 yaşında olduğu belirtilen Sedat Baran Çelik hayatını kaybetti.

9 YARALI

Araç sürücüsü Ahmet Çelik ve yolcu olarak bulunan Medine Çelik (21), Veysi Çelik (25), Resul Çelik (20), Seval Çelik (23), İsra Çelik (3), Muhammet Çelik (2), Serhat Kavak (11) ve Rozalin Kavak (10) yaralandı. Sağlık ekipleri, yaralılardan Veysi Çelik‘i ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne götürürken, diğer yaralılar ambulanslarla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi‘ne kaldırıldı.

İddiaya göre, takla atan aracın altında kalan ve ağır yaralı hastaneye kaldırılan Şükran Kavak ile 1 yaşındaki Sedat Baran Çelik burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan 9 kişiden üçünün hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Kaza yapan panelvan tipi araçta bulunan 11 kişinin eğlenmek için Çeşme‘ye gittiği ve piknik yaptıktan sonra İzmir‘e döndükleri belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA