Lds İnsani Yardım Vakfı’Ndan Engelli Feriştah’A Ziyaret

Uluslarası yardım kuruluşu olan LDS İnsani Yardım Vakfı yetkilileri Kenneth ve Marilyn Abney çifti tekerlekli sandalye yardımı yaptıkları Feriştah Akdağ’ı, Özel İnsanlarımız İçin Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aygül Mutlu ile birlikte ziyaret etti.

Lds İnsani Yardım Vakfı’Ndan Engelli Feriştah’A Ziyaret
Özel İnsanlarımız İçin Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aygül Mutlu, LDS İnsani Yardım Vakfı’nın Aydın’da kendileri aracılığı ile 24 Mayıs’ta 25, son olarak da 16 tekerlekli sandalye dağıttıklarını söyledi. Yardımlarının yerine ulaşıp ulaşmadığını tespit etmek amacıyla Feriştah Akdağ’ı ziyaret ettiklerini belirten Mutlu; “LDS İnsani Yardım Vakfı’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sıkıntılarımızı çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Yardımların devamı gelecek” dedi.

LDS İnsani Yardım Vakfı yetkilileri Kenneth, Marilyn Abney çifti ise LDS İnsani Yardım Vakfı İzmir Temsilcisi Fahri Kerkel’in kızı Fulya Kerkel aracılığıyla yaptıkları açıklamada şunları söylediler: “Aydın’daki derneğini organize bir şekilde hareket ettiğini görüyoruz. Aydın’a yaptığımız yardımlardan dolayı son derece mutluyuz. Yardımların devamı gelecek”

Kaynak: İHA