Canik‘te Yaz Spor Okulları Açıldı

Canik Belediyesi‘nin organize ettiği Yaz Spor Okulları, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi‘nde düzenlenen törenle açıldı.

Canik‘te Yaz Spor Okulları Açıldı
Yaz spor okullarının açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcıları Mustafa Erbay, Selçuk Kemeröz, Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Kemal Gedikli, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Futbol, basketbol, voleybol, badminton, kick boks ve boks branşları olmak üzere toplam altı branşta yaklaşık iki ay eğitim görecek öğrenciler, hem bedenen ve hem de mental olarak yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmiş olacaklar. Haftanın yedi günü Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi‘nde uzman antrenörler eşliğinde değişik yaş gruplarına göre belirlenen kategoriler çerçevesinde eğitim alacaklar öğrenciler, geleceğin yıldızı olmak için yarışacaklar.

Çocukların ve gençlerin hayal ettikleri bir dünya için çalıştıklarını söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "21. yüzyılın dünyasına ayak uyduran genç, dinamik ve sağlıklı bir gençlik için gerekli olan yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Spor yatırımları da bunlardan bir tanesi. Spor‘un insan hayatı üzerinde bir çok faydası bulunmakta. Spor hayatın bir parçası. Dolayısıyla sağlıklı nesiller için herkes spor yapmalı" diye konuştu.

Çocuklarının yaşantısını sporla özdeşleştiren duyarlı anne ve babalara teşekkür eden Başkan Genç, spor okuluna kayıt yaptıran öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından çocuklarla ve gençlerle yakından ilgilenen Başkan Genç, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA