Başkan Çobanoğlu‘ndan Yaşlılara Örnek Davranış

Gaziantep‘in Araban ilçesine bağlı Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, yaşlılara saygı ve hürmetinden dolayı belde halkının takdirini topluyor.

Başkan Çobanoğlu‘ndan Yaşlılara Örnek Davranış
Yaşlı vatandaşları gördüğü yerde ellerini öperek hal hatır soran Başkan Çobanoğlu, “Elif Belde Belediye Başkanı olarak, gördüğüm yaşlıların mutlaka ellerini öpüp onlara hal hatır sorarım. Deneyim ve tecrübelerinden yararlanılan büyüklerimize sevgi ve saygıda kusur edilmemesi gerekir" dedi.

Yaşlılara her zaman saygı ve sevgi gösterilmesi gerektiğini dile getiren Çobanoğlu, “Ömrünün büyük kısmını topluma hizmetle geçirmiş, toplum için önemli işlere vesile olmuş yaşlı vatandaşlarımız, verimli çağlarındaki kadar sevgi ve saygıyı hak ediyorlar. Yaşlılarımızı anlayabilmek için yaşlanmayı beklemek gerekmez. Çünkü hepimiz yarınların yaşlı adaylarıyız. Belediye Başkanı olarak beldemizdeki yaşlıları fırsat buldukça evlerinde ziyaret ederek, ellerini öpüp, onların hal ve hatırlarını sorup bir süre sohbet edip hayır dualarını alıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA