Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı Topluca İstifa Etti

Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı topluca istifa etti.

Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı topluca istifa etti. Alperen Ocakları İl Başkanı Selçuk Cançelik, yaptığı açıklamada, “Hayat felsefemizi üzerine inşa ettiğimiz, Türk-İslam ahlak ve faziletinin en güzel yaşanabilir kalesi olduğu inancıyla içinde bulunduğumuz Alperen Ocakları İl Başkanlığından ve yönetiminden toplu olarak istifa ediyoruz.” dedi.

        Göreve gelen yeni yönetimi beğenmediklerini ifade eden Cançelik, “Sonuç olarak göreve gelen Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Yönetiminin, ne bizim ideallerimize, ne dünya görüşümüze, ne de Türk milletinin aydınlık geleceğini inşa edebilecek kabiliyet, ahlak ve meziyetlere sahip olmadığı kanısındayız.” ifadesini kullandı.

        Cançelik, şunları söyledi: “Bu sebeplerden ötürü üzülerek ve acı çekerek Muhsin başkanın emanetinin ehil olmayan kadrolara teslim edilmesini de ilahi takdir olarak kabul edip en azından adımızın bu kadrolarla anılmaması için şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte, Büyük Birlik Partisi‘nden ve Alperen Ocakları’ndan istifa ediyoruz.”