Ak Partili Çelik: Yüzde 5’İ Doğruysa Bile Çok Vahim

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, futbolda şike iddialarının yüzde 5’inin doğru olmasının bile vahim olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, futbolda şike iddialarının yüzde 5’inin doğru olmasının bile vahim olduğunu söyledi.

Futbolda şike iddalarıyla ilgili AK Parti milletvekilleri açıklamalarda bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, şike iddialarını memlekette herkesin temiz iş yapması lazım olduğunu gösterdiğini belirterek, "Bunların yüzde 5’i doğruysa bile çok vahim." dedi.

TBMM eski Başkanı Mehmet Ali Şahin ise futbolda şike iddialarıyla ilgili olarak, yaşanmakta olanları Türk futbolunun geçmişi için üzüntüyle karşıladığını belirterek, "Ama Türk futbolunun geleceği için de ümit verici olarak değerlendirdiğimi ifade ettim." dedi. "Sizin bakanlığınız dönemde bu tür işaretler veya iddialar var mıydı? “ sorusuna Şahin, "Vardı ama yasa yoktu. Şimdi yasa var." dedi.