Yozgat Belediye Başkanı, Akşam Asflat Çalışmalarını Denetledi

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, belediye olarak mesai mefhumu gözetmeksizin halka en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, belediye olarak mesai mefhumu gözetmeksizin halka en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

    Akşam saatlerinde Hastane Caddesi ve Develik Mahallesi‘nde devam eden asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Başer, bu yıl itibari ile Yozgat’ın 21 mahallesinde altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltsız yol kalmayacağını belirterek, "Bugün itibari ile Hastane Caddemizden başladık. Eskipazar Mahallesi‘den TOKİ‘ye kadar olan güzergahta asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt malzemesi bakımından herhangi bir sıkıntımız yok. Bu yıl itibari ile bozulan yollarımız da dahil bütün mahallelerimizde asfalt çalışmalarımız devam edecek." dedi.

    Bu yıl hedeflenen asfalt çalışmasının 44 kilometre olduğunu ifade eden Başkan Başer, "Belediye olarak 2011 yılı için 44 kilometre asfalt yol yapmayı hedefledik. Fakat bu çalışmalarımızla birlikte biz hedeflenen programında üstünde 50 kilometre asfalt çalışması yapacağız. Şu anda saat gece 22.00’yi gösteriyor biz hala yollarımızda asfalt çalışmasına devam ediyoruz. Ramazan ayı içerisinde gündüzleri yollarımızda söküm olacak. Akşamları ise yine geç saatlere kadar asfalt çalışmamız devam edecek. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi en güzel hizmeti sunmaktır. Bu kapsamda Yozgat Belediyesi olarak durmak yok hizmete devam." şeklinde konuştu.