Aile Ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığına Adanalı Aday

Başbakan Recep Tayyip Edoğan‘ın talimatıyla bu yıl ilk kez uygulanacak olan bakan yardımcılığı görevine Adana‘da 20 yıldır yoksula yardım eden Bekir Fevzi Yıldırım aday oldu.

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığına Adanalı Aday
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12 Haziran seçimlerinden önce açıklama yaparak bakanlık sayısının ve isimlerinin değiştiğini her bakana bir bakan yardımcısı atanacağını söylemesinin ardından seçimlerden sonra şimdi de bakan yardımcılığı heyacanı başladı. Adana‘da 20 yıldır kurduğu Köprü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığına aday olduğunu açıkladı. Yıldırım başvurusunu yaptığını belirterek, "20 yıldır yetimin ağabeyliğini, dulların

hamiliğini yapıyorum. Kendimi 20 yıldır yoksulun ve kimsesizin hayatlarını düzeltmeye adadım. Evine olmaya ev, kıyafeti olmayana kıyafet, yiyeceği olmayana yiyecek bulmak için hayırsever vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüm. Bu nedenle sosyal işleri ve aileleri çok iyi tanıyorum. Ben bu konuda çok tecrübeli olduğum için bakan Fatma Şahinle birlikte çok iyi çalışacağımı umuyorum. Tecrübemi sadece Adana‘da değil tüm Türkiye‘ye yayarak artık Türkiye‘nin yoksuluna köprü olmak istiyorum" dedi.

Yıldırım, yaptıkları faaliyetleri bir dosya haline getirerek başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan‘ın danışmanına ve bizzat başbakanlığa gönderdiğini ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin‘e bizzat sunduğunu söyledi. Yıldırım bakan yardımcısı seçilmesi durumunda Türkiye için var gücüyle çalışacağını daha önce Adana‘daki yetim çocukların ağabeyi, dulların hamisi olduğunu bu kez Türkiye‘nin ağabeyi ve hamisi olacağını kaydetti.

Kaynak: İHA