Adü Didim Myo’Ya İki Yeni Bölüm

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu’nda daha önce üç olan bölüm sayısı beşe yükseltildi.

Adü Didim Myo’Ya İki Yeni Bölüm
Okul bünyesinde halen eğitim ve öğretim verilen Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat İşletmeciliği ve Aşçılık Programlarının yanı sıra Okul bünyesine Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile İkram Hizmetleri adı altında iki yeni bölümün açılacağı öğrenildi.

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulunda 3 olan bölüm sayısı 5’e yükseltildi. Okul bünyesinde halen eğitim ve öğretim verilen Turizm ve Otel İşletmeciliği Turizm ve Seyahat İşletmeciliği ve Aşçılık Programlarının yanı sıra Okul bünyesine Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile İkram Hizmetleri adı altında iki yeni bölümün açılacağı öğrenildi.

Açılacak yeni bölümler ilgili bilgiler veren ADÜ Didim MYO Öğretim görevlisi Burak Mil, “Okulumuzda 2 yeni bölüm açılacak. Bu bölümler Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile İkram Hizmetleri bölümleri. Bu yıl bu bölümler açılacak ama öğrenci alımı yapılmayacak. 2012 yılında bu bölümlere hazırlık sınıfı için öğrenci alımı yapılacak ve hazırlık sınıfıyla birlikte bu bölümde okuyan öğrencilerimiz 3 yıl eğitim ve öğretim almış olacaklar” dedi.

ADÜ Didim MYO Öğretim görevlisi Burak Mil Okul, bünyesinde 60 gece, 60 gündüz olmak üzere 120 öğrenciye eğitim-öğretim verildiğini söylerken Önümüzdeki yıl açılacak bölümü alınacak öğrenci sayısının netleşmediğini dile getirdi.

Kaynak: İHA