Plajda Yarı Cıplak Bulunan Turıste Polıs Sahıp Cıktı

Antalya‘nin Alanya Ilcesinde polis ekiplerince plajda yari ciplak bir halde bulunan Rus kadin turist, ulkesine goturulmek uzere tutuldugu Yabancilar Buro Amirligi‘nden kacmak istedi.

Plajda Yarı Cıplak Bulunan Turıste Polıs Sahıp Cıktı
Alanya‘nin Kleopatra Plaji‘nda, polis tarafindan yari ciplak bir halde bulunan Rus kadin, Yabancilar Buro Amirligi‘ne goturuldu. Akli dengesi yerinde olmadigi ogrenilen kadina kiyafet alindi. Kadinla iletisim kurmak icin, Alanya Rus Dili Konusanlar Isbirligi ve Dayanisma Dernegi (ARDID) Baskani Anjelika Anzhela‘dan yardim istendi. Rusya‘nin Antalya Konsoloslugu ile irtibata gecen Anzhela, durumu yetkililere bildirdi.

Yabancilar Buro Amirligi‘nde tutulan Rus kadin, basin mensuplarini gorunce binadan hizla kosarak kacmaya calisti. Kovalamanin ardindan, yakalanan ve isminin Elena Yeteva oldugunu soyleyen Rus kadin, Konsolosluga goturulmek uzere bir tur firmasina teslim edildi. Verdigi isimle ulkeye giris yaptigi tespit edilemeyen Rus kadinin, gercek kimligini tespit etmek icin konsolosluk gorevlileri arastirma yaparken, Rusya‘dan Turkiye‘ye yolcu getiren tur firmalarindan da yardim istenildigi bildirildi.

Kaynak: İHA