Tavşanlı‘nın Çaltılı Köyüne 30 Adet Çöp Konteyneri

Tavşanlı’da Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Çaltılı köyü için alınan 30 adet çöp konteyneri, Kaymakam Numan Hatipoğlu ve beraberindeki İl Genel Meclisi üyeleri tarafından köye götürülerek teslim edildi.

Tavşanlı‘nın Çaltılı Köyüne 30 Adet Çöp Konteyneri
Teslim töreninde konuşan Kaymakam Numan Hatipoğlu, artık köylerin de her yönden şehir düzeyinde hizmet almasını amaçladıklarını söyledi. Köyleri daha yaşanır hale getirmek için uğraş içinde olduklarını belirten Hatipoğlu, köylerde kilit taş parke çalışmalarının da hızla devam ettiğini kaydetti. Hatipoğlu, çöp konteyneri çalışmasında Çaltılı Köyünün ilk olduğunu kaydetti. Hatipoğlu, Çaltılı Köyü’ne çöp konteyneri ve traktör römorku temin edildiğini bildirerek bu çalışmanın 16 bin 250 TL’ye malolduğunu kaydetti.

Köy muhtarı Halil İbrahim Emeksiz, çöp konteynerlerinin temin edilmesi ile köylerinde çöp sorununun çözüleceğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti Tavşanlı İl Genel Meclis Üyesi Alaattin Kaçan, bu çalışmanın diğer köyler açısından örnek olmasını istedi. Kaçan, başta Tavşanlı İl Genel Meclisi üyeleri ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Kütahya İl Genel Meclis Üyesi Musa Yılmaz, Türk medeniyetinde çevre ve temizliğin büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Şehirde olan her imkanı köylere taşıma gayretinde olduklarını ifade eden Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: İHA