Bakan Şahin‘in Ordu Ziyareti

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Türkiye‘nin büyümesini, Türk milletinin büyüklüğünü ve gücünü engelleyecek, küçültecek hiçbir gücü tanımıyoruz" dedi.

3 gündür Ordu‘da ziyaretlerini sürdüren İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ünye‘de Rahvan At Yarışları‘nı izledi. Yarışları izlemeye gelenlere hitap eden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, sevgi ve şefkate vurgu yaptığı konuşmasında, "Sevgi, şefkat, merhamet, herkesi düzeltir. Yeter ki karşınızdakinde birazcık şefkat ve merhamet, birazcık acıma duygusu olsun. Atlardaki kadar, koyunlardaki kadar, kuzulardaki kadar, kuşlardaki kadar, balıklardaki kadar olsun. İnşallah bu memleket Ünyesiyle, Ordusuyla,

Akdeniziyle Karadeniziyle, doğusuyla batısıyla, top yekün 74 milyon insanıyla gönlündeki sevgiyi buluşturarak milli birlik ve kardeşliğini büyütecek, güçlendirecek. Türkiye‘nin büyümesini, Türk milletinin büyüklüğünü ve gücünü engelleyecek, küçültecek hiçbir gücü biz tanımıyoruz. Bu güç bizde bin yıldır var. Binlerce yıldır var. ‘Tarihi çevir, nal sesi, kısrak sesi, bunlar/ Delmiş romanın kalbini mızrak gibi Hunlar. Göktürkler, Uygurlar, Oğuzlar, Peçenekler / Türk‘ün yüce tarihine bin bir zafer ekler‘.

Kudret ve zafer bizlere atalarımızdan mirastır. Gemileri dağlara tırmandıran bu millet gerekirse yine yapar" dedi.

Bakan Şahin, daha sonra helikopterle Samsun‘a hareket etti.

Kaynak: İHA