Yozgat Ziraat Odası’Ndan Jandarmaya Teşekkür

Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz, son günlerde yaşanan hayvan hırsızlığı olaylarında, çalınan hayvanları kısa süre içerisinde bulan ve zanlıları yakalayan Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teşekkür etti.

Yozgat Ziraat Odası’Ndan Jandarmaya Teşekkür
Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz, Haziran ayı içerisinde Çalatlı köyünde bir çiftçinin 120 tane koyununun çalındığını belirterek, “Jandarma ekipleri olayları çok iyi bir şekilde takip ederek, çalınan koyunları Gaziantep‘te bularak, sahibine teslim etti. Yine Çorum‘un Alaca ilçesinde çalınan 48 koyunu da bularak sahibine teslim etmesi, üreticiler adına bizleri mutlu etmiştir. Başarılı çalışmalarından dolayı Jandarma ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yaşanan hırsızlık olaylarının üreticilere büyük zararlar verdiğini dile getiren Açıkgöz, “Üreticilerimiz yıllarca beslediği hayvanlar bir gecede yok olması üreticilerimizi büyük zarara uğratıyor. Güvenlik güçlerimizin başarılı çalışmaları güven verirken, hırsızlık yapmak isteyen kişileri de engelleyecektir. Tekrar başarılı çalışmalarından dolayı Jandarma ekiplerine tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA