Başkan Tahmazoğlu‘ndan Küçük Berat‘a Ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında Berat Kandili‘nde doğan ve ismi Berat konulan bebeği evinde ziyaret ederek, bebek takımı ve battaniye hediye etti.

Başkan Tahmazoğlu‘ndan Küçük Berat‘a Ziyaret
Şahinbey Belediyesi Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında yeni doğum yapan 602 aileyi evinde ziyaret ederek, bebek sağlığı ve gelişimi konularında ailelerin bilinçlenmesini sağlayarak, bebeklere battaniye ve bebek takımı hediye ediyor. Berat gecesi dünyaya gelen ve ismi Berat konulan küçük bebeği evinde ziyaret ederek, ailesiyle sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, minik Berat‘a uzun ve hayırlı bir ömür diledi.

Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Şahinbey‘de ikamet eden ve 75. Yıl Kadın Hastalıkları Doğum Hastanesi‘nde yeni çocuk sahibi olan aileleri belediyeden görevli personelin ve İl Sağlık Müdürlüğü‘nden görevli hemşirenin gün boyu aileleri evlerinde ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Yeni doğum yapan ailelere bebek sağlığı, bebek güvenliği, bebek bakımı, bebeğin gelişimi ve davranış süreçleri, bebek aşısı, anne sütünün önemi gibi konularda bilgiler veriliyor. Ayrıca Şahinbey Belediyesi olarak biz de yeni doğan çocukların ilk temel ihtiyaçlarından olan bebek takımı ve battaniye hediye ediyoruz” dedi.

Ziyarette proje kapsamında görevli hemşire; anneye beslenme, çocuk bakımı, anne sütü ve aşıları hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: İHA