Erzincan‘da Trafik Kazası: 3 Ölü, 6 Yaralı

Erzincan‘da bir otomobilin köprü bariyerlerine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1‘i çocuk 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada İstanbul‘dan Erzurum‘a gittikleri öğrenilen Erkan Kavuk (25) yönetimindeki 25 FA 203 plakalı otomobil, Erzincan-Erzurum Karayolu‘nun 15. kilometresi Saztepe mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü bariyerine çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki Bekir Alay, Serpil Çobanoğlu ve 2 yaşlarındaki Muhammed Eren Kavuk, olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan 3‘ü çocuk 6 kişi de yaralı olarak Erzincan Sivil

Savunma İl Müdürlüğü‘ne bağlı arama kurtarma ekibi tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla Erzincan‘daki hastanelere kaldırılırken, karayolu tek şeritli olarak trafiğe kapatıldı.

Kaza yerinde araçtan yola fırlayan bir gelinlik dikkat çekerken, hastanede muayene altına alınan yaralılardan Erkan, Eftal, Melahat ve Sefa Kavuk‘un yanı sıra Ahsenur ve Görkem Çobanoğlu isimli çocukların tedavisi sürüyor. Araçta bulunan iki ailenin İstanbul‘da bir düğünden döndükleri öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA